-  FAQ -  Szukaj -  Użytkownicy -  Grupy -  Darmowa Rejestracja -  Zaloguj

Zobacz również:    Zaproś znajomego  Kody do Gier  Gry online  Darmowa bramka sms
Forum muzyczne  Mp3  Zyczenia  Aktualne kursy walut  Gry Erotyczne Torrenty
 Ogłoszenie 

Nowości na forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Windows XP MINI
Autor Wiadomość
mistrzu al capone

Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 23:14   [RS]Windows XP Mini 2.1 PL

Windows XP Mini 2.1 PL+dane naprawcze polecam !

Linki widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników! Kliknij aby się zarejestrowac!

Linki widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników! Kliknij aby się zarejestrowac!

rbs00

Wysłany: Sob 27 Cze, 2009 18:55   

Windows XP Mini 2.1 PL

bez hasla

KUBUSekPL

Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 13:31   

Windows XP Mini 2.1 PL

Info:

Cytat:

Mam do zaoferowania system operacyjny.Jeżeli instalowałeś już wszystkie
systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem.
Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to
wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów,
niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów
(np. nie ma skórek).

Przypisy:
Mój up!
Upload na dwóch serwerach - pobieraj 2x szybciej!

Download:

Linki są naprzemienne!

HotFile.com

Storage.to

daxm

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 11:56   [HF]

SIZE 134MB
Obraz Iso
10% danych naprawczych

Sknera

Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 19:34   

Windows XP MINI 2.1 PL

Info:
Mam do zaoferowania system operacyjny.Jeżeli instalowałeś już wszystkie systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem. Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów, niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów (np. nie ma skórek). Osobiście instaluję go na komputerach które naprawiam, działa niezawodnie na starych komputerach, gdzie Windows 98 nie daje rady!!!, przypominam jego wymagania są takie same jak '95. Np. dziwne to jest ale ta Winda pójdzie na 16 MB RAm 200 MHz Procesor i jakiejś tam karcie graficznej. Do pakietu dąłączyłem sterowniki dla kart graficznych nVidia i ATi firmy OMEGA które niesamowicie dają kopa grafice (obsługiwane wszystkie ATi i starsze nVidia np. GeForce 4). Po instalacji zajmuje kilkaset mega, umieszczam Obraz ISO tego systemu.

Okładka:

WAŻNE:
Mój up
141 mb
Bez Hasła
Testowany

Sknera

Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 20:28   

Windows XP MINI 2.1 PL

Info:
Mam do zaoferowania system operacyjny.Jeżeli instalowałeś już wszystkie systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem. Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów, niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów (np. nie ma skórek). Osobiście instaluję go na komputerach które naprawiam, działa niezawodnie na starych komputerach, gdzie Windows 98 nie daje rady!!!, przypominam jego wymagania są takie same jak '95. Np. dziwne to jest ale ta Winda pójdzie na 16 MB RAm 200 MHz Procesor i jakiejś tam karcie graficznej. Do pakietu dąłączyłem sterowniki dla kart graficznych nVidia i ATi firmy OMEGA które niesamowicie dają kopa grafice (obsługiwane wszystkie ATi i starsze nVidia np. GeForce 4). Po instalacji zajmuje kilkaset mega, umieszczam Obraz ISO tego systemu.

Okładka:

WAŻNE:
Mój up
141 mb
Bez Hasła
Testowany

Beniak

Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 19:36   

dziu89nek

Wysłany: Czw 20 Maj, 2010 21:24   Windows XP mini 2.1 PL / 138MB

Windows XP mini 2.1 PL / 138MB

Mam do zaoferowania system operacyjny.
Jeżeli instalowałeś już wszystkie systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem.
Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów, niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów
(np. nie ma skórek). Osobiście instaluję go na komputerach które naprawiam, działa niezawodnie na starych komputerach, gdzie Windows 98 nie daje rady!!!,
przypominam jego wymagania są takie same jak '95.

Jest to obraz plyty ISO

UWAGA!!! system nie wymaga Aktywacji Działa odrazu po zainstalowaniu :)
dodano 10% danych naprawczych :)

Waga: 138MB
DL:
http://hotfile.com/dl/43864519/3e379f8/WXM2.1.rar.html

WirtualAd

Dołaczył: 9 Sty 2010
Skad: Internet

Odpowiedz do tematu