|
Windows XP MINI |
| Autor |
Wiadomość |
mistrzu al capone

|
|
|
|
 |
rbs00

|
|
|
|
 |
KUBUSekPL

|
|
|
|
 |
daxm

|
|
|
|
 |
Sknera

|
Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 19:34
|
|
|
Windows XP MINI 2.1 PL
Info:
Mam do zaoferowania system operacyjny.Jeżeli instalowałeś już wszystkie systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem. Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów, niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów (np. nie ma skórek). Osobiście instaluję go na komputerach które naprawiam, działa niezawodnie na starych komputerach, gdzie Windows 98 nie daje rady!!!, przypominam jego wymagania są takie same jak '95. Np. dziwne to jest ale ta Winda pójdzie na 16 MB RAm 200 MHz Procesor i jakiejś tam karcie graficznej. Do pakietu dąłączyłem sterowniki dla kart graficznych nVidia i ATi firmy OMEGA które niesamowicie dają kopa grafice (obsługiwane wszystkie ATi i starsze nVidia np. GeForce 4). Po instalacji zajmuje kilkaset mega, umieszczam Obraz ISO tego systemu.
Okładka:
WAŻNE:
Mój up
141 mb
Bez Hasła
Testowany
Linki widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników! Kliknij aby się zarejestrowac!
|
|
|
|
|
 |
Sknera

|
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010 20:28
|
|
|
Windows XP MINI 2.1 PL
Info:
Mam do zaoferowania system operacyjny.Jeżeli instalowałeś już wszystkie systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem. Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów, niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów (np. nie ma skórek). Osobiście instaluję go na komputerach które naprawiam, działa niezawodnie na starych komputerach, gdzie Windows 98 nie daje rady!!!, przypominam jego wymagania są takie same jak '95. Np. dziwne to jest ale ta Winda pójdzie na 16 MB RAm 200 MHz Procesor i jakiejś tam karcie graficznej. Do pakietu dąłączyłem sterowniki dla kart graficznych nVidia i ATi firmy OMEGA które niesamowicie dają kopa grafice (obsługiwane wszystkie ATi i starsze nVidia np. GeForce 4). Po instalacji zajmuje kilkaset mega, umieszczam Obraz ISO tego systemu.
Okładka:
WAŻNE:
Mój up
141 mb
Bez Hasła
Testowany
Linki widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników! Kliknij aby się zarejestrowac!
|
|
|
|
|
 |
Beniak

|
|
|
|
 |
dziu89nek

|
Wysłany: Czw 20 Maj, 2010 21:24 Windows XP mini 2.1 PL / 138MB
|
|
|
Windows XP mini 2.1 PL / 138MB
Mam do zaoferowania system operacyjny.
Jeżeli instalowałeś już wszystkie systemy i nadal nic, to Windows XP Mini 2.1 PL jest najlepszym rozwiązaniem.
Jego wymagania to wymagania systemu Windows 95, natomiast jest to wersja Windowsa XP Professional pozbawiona zbędnych gadżetów, niepotrzebnych usług i utrudniających i zmulających pracę PCeta programów
(np. nie ma skórek). Osobiście instaluję go na komputerach które naprawiam, działa niezawodnie na starych komputerach, gdzie Windows 98 nie daje rady!!!,
przypominam jego wymagania są takie same jak '95.
Jest to obraz plyty ISO
UWAGA!!! system nie wymaga Aktywacji Działa odrazu po zainstalowaniu
dodano 10% danych naprawczych
Waga: 138MB
DL:
http://hotfile.com/dl/43864519/3e379f8/WXM2.1.rar.html |
|
|
|
|
 |
WirtualAd